Die zoek ik.nl

Mode voor kinderen: de laatste trends in kleding, kleuren en merken

Mode voor kinderen uit verschillende trends

De mode voor kinderen verandert voortdurend en het kan moeilijk zijn om de laatste trends bij te houden. Toch is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste trends, zodat uw kind altijd in stijl is. In deze blogpost vindt u informatie over de nieuwste trends in kindermode, waaronder de populairste ontwerpen, kleuren en merken.

Een van de grootste trends in kindermode op dit moment is de athleisure-look. Deze trend combineert sportkleding met alledaagse vrijetijdskleding tot een stijlvolle en comfortabele outfit. Trainingspakken, joggers, hoodies en sneakers zijn allemaal populaire kledingstukken in deze trend. Felle kleuren en gedurfde prints zijn ook populair, dus zoek naar items die een statement maken.

Een andere populaire trend is vintage-geïnspireerde kleding. Hieronder vallen kledingstukken die geïnspireerd zijn op kleding uit voorbije decennia, zoals de jaren vijftig, zestig of zeventig. Zoek naar items met retroprints, zoals stippen of strepen. High-waisted shorts, crop tops en jurken zijn ook populair.

Voor jongens is de "streetwear"-look momenteel erg populair. Dit omvat items zoals hoodies, joggers, sneakers en baseballcaps. Grafische t-shirts zijn ook populair, dus zoek naar shirts met coole ontwerpen of logo's.

Voor meisjes is de "boho"-look erg populair. Dit omvat items zoals vloeiende jurken, crop tops, broeken met wijde pijpen en opvallende sieraden. Bloemenprints, paisleypatronen en kanten details zijn ook populair.

Wat kleuren betreft, zijn felle en gedurfde kleuren momenteel erg populair. Hieronder vallen kleuren als roze, blauw, geel en groen. Voor jongens, zwart en wit zijn ook populaire kleur keuzes. Als het gaat om merken, zijn er een paar die bijzonder populair zijn onder kinderen op dit moment. Voor meisjes zijn merken als Justice en American Girl erg populair. Voor jongens zijn merken als Nike, Adidas en Under Armour erg populair. Dit zijn dus maar een paar van de laatste trends op het gebied van kindermode. Let goed op deze trends wanneer u kleding voor uw kind koopt.

Hugo Boss kids

Hugo Boss kids is een van de topmerken die we niet zijn vergeten in deze blog. Hugo Boss (Duits) richtte het bedrijf  in 1924. Dit was oorspronkelijk bedoeld als vrijetijdskleding. Het merk produceerde toen vooral militaire outfits tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar is nu uitgegroeid tot bijna alle segmenten. Met de kleding van dit merk loopt jouw zoon of dochter er altijd stijlvol bij. De kleding is naast super hip ook van goede kwaliteit en erg comfortabel. Bij JHP Fashion hebben ze een grote collectie HB voor handen, zoals sweaters, Hugo Boss kids trui, mutsen en zelfs joggingspakken!

Mobiele versie afsluiten