De tijd van examens is alweer bijna voorbij. Het lijkt daarom niet het juiste moment om te beginnen over volgend schooljaar. De vakantie is nu véél belangrijker en natuurlijk de uitslagen van de examens. Toch is dit juist wel het moment om over volgend schooljaar te beginnen. Je moet je toch gaan oriënteren op welke tas je volgend jaar op je rug wilt hebben. En dan moet je zeker niet over een nacht ijs gaan. Om het je gemakkelijker te maken zeg ik één woord: Eastpak. Dat zijn pas echt goede, stevige en toch hippe rugzakken waarmee je heel goed voor de dag kunt komen.

Eastpak dus? Altijd?

Eastpak kan altijd. Het maakt niet uit in welk jaar van de middelbare school je zit, of je naar MBO, HBO of de Universiteit gaat. Zelfs wanneer je niet meer naar school gaat maar al werkt, is een rugzak van Eastpak de beste oplossing voor je vervoersproblemen. Want hoe krijg je anders je boeken, ordners, schriften, pennen, tablet, laptop, mobiel én je huissleutels in één tas? Ik zou het oprecht niet weten. En omdat de tassen van Eastpak in heel veel verschillende designs gemaakt worden, is er altijd een van jouw gading beschikbaar. Een Eastpak die perfect past bij jouw nieuwe sneakers, je jas of je fiets. Net wat jij belangrijk vindt. En omdat er zoveel designs beschikbaar zijn, hoef je ook niet bang te zijn dat je hele klas dezelfde Eastpak tas heeft.

Eastpak voor brugklassers

Wanneer je net voor het eerst naar de middelbare school gaat, is de juiste tas natuurlijk van levensbelang. Want hé, je wilt wel gelijk vanaf dag 1 kunnen aansluiten bij de rest van je klas. Je ouders vinden het vooral belangrijk dat je boeken heel blijven en aan het eind van het jaar zonder boete weer ingeleverd kunnen worden. Dan worden jullie allemaal zeker weten blij van Eastpak. De rugzakken van Eastpak zijn praktisch onverwoestbaar. Ze zijn tenslotte bedacht voor het Amerikaanse leger, ik bedoel maar. Daar zijn je ouders vast blij mee. En jij wordt er vast heel blij van dat je een rugzak kunt bestellen in welke kleur je maar wilt. Kijk gewoon maar eens op de site. Wedden dat jouw ultieme tas erbij staat? Je kunt ‘m in de vakantie alvast gebruiken als handbagage in het vliegtuig of als tas voor je zwemspullen. Op die manier ben je voor het nieuwe schooljaar alvast gewend aan je tas.