Wanneer je gaat verhuizen is het natuurlijk mogelijk om een verhuisbedrijf in te schakelen. Dit is vaak een dure aangelegenheid terwijl het ook stukken goedkoper kan. Door een busje te huren voor de verhuizing is het mogelijk om veel geld te besparen. Met een aantal vrienden en een gehuurd busje is een verhuizing vaak zelf te doen. Voor een vakantie is een busje huren ook vaak een handige en leuke oplossing. Wanneer je met 9 personen op vakantie gaat kan je met 2 auto’s gaan, maar ook met één busje. Dit kan bijdragen aan een onvergetelijke vakantie en reis.

Één busje huren voor een verhuizing

Wanneer je gaat verhuizen zijn er verschillende opties. Je kan verhuizen met een bedrijf, met personenauto’s, met een aanhanger of met een busje. De laatste optie, het huren van een bestelbusje is een handig oplossing. Er zijn veel verschillende formaten beschikbaar waardoor voor elke verhuizing het juiste formaat beschikbaar is. De bestelbusjes zijn te huur zonder speciaal rijbewijs.

De grootste bestelbus heeft een inhoud van 19m3. Deze bus is uitermate geschikt voor de grotere verhuizingen. Een meerpersoons huishouden kan eenvoudig worden verhuisd. De bus beschikt over een laadlift waardoor makkelijk zware meubels of spullen in en uit geladen kunnen worden. Wanneer er bijvoorbeeld een student gaat verhuizen is vaak een kleinere bestelbus voldoende. De bestelbus met een laadruimte van 6m3 is dan vaak groot genoeg. De bus heeft een schuifdeur aan de zijkant en 2 klapdeuren aan de achterkant. Deze bus is een stuk goedkoper om te huren.

Voor een verhuizing zijn er ook handige verhuispakketten beschikbaar. Deze pakketten bevatten bijvoorbeeld spanbanden, meubeldekens, meubelhondjes, en steekwagens. De pakketten zijn bij een bestelbus bij te bestellen.

Éen busje huren voor een vakantie

voor een vakantie met een groep personen is het huren van een busje een uitkomst. De busjes zijn te huren vanaf een dagdeel tot langere periodes zoals meerdere weken. Voor 9 personen inclusief bestuurder is er ruimte in een personenbus. Daarnaast is er nog genoeg ruimte voor de bagage van de passagiers. Een busje huren kan eenvoudig via de website, daar is ook meteen te zien of er nog een busje beschikbaar is. Voor het huren van een busje is geen creditcard nodig. Door online te boeken krijg je 2% korting op het totale bedrag. Het is ook mogelijk om de auto op een locatie te laten afleveren. Na het gebruik kan de bus ook weer op locatie worden afgehaald.