Een paar dagen geleden stond je – zoals iedere ochtend – in de badkamer je tanden te poetsen. Toen je het huis kocht had je al het voornemen er ‘ooit’ iets aan te doen, maar inmiddels is het tien jaar later en je staat nog steeds je tanden te poetsen in een badkamer die niet af is. Op je werk dacht je er nog eens over na. Na een nachtje slapen wist je het zeker: de badkamer moest nu toch echt een keer verbouwd worden. Je kon zo inschatten dat zo’n enorme verbouwing wat afval met zich mee zou brengen. Een afvalcontainer zou hiervoor de oplossing kunnen zijn.

Een berg stof

De klussers zijn gearriveerd. Je had al het een en ander uitgezocht en opgeruimd zodat de klussers in eerst instantie alles eruit konden slopen. De afvalcontainer was wel nodig, wat een troep! Je hebt niet alleen meer shampoo dan je denkt, maar ook het stof vliegt je om de oren. Het meeste kan direct in de container gestort worden, hoe zonde het ook lijkt.

Badkamer leeg, afvalcontainer vol

De badkamer is leeg, de afvalcontainer vol. Eigenlijk is de gehele badkamer in de container gestort. Er kon eindelijk aan de heropbouw van de nieuwe badkamer begonnen worden. De dag nadat je bedacht had om de badkamer te verbouwen, ben je op internet gaan kijken. Ideeën opdoen. De afvalcontainer was al besteld, met de klussers was afgesproken wanneer de renovatie zou plaatsvinden en je had een paar verlofdagen aangevraagd bij je werk. Het hoefde niet lang te duren voor de nieuwe badkamer geleverd kon worden. In je enthousiasme bestelde je er wat extra kastjes bij voor de troep die je bleek te hebben: met meer ruimte kon het makkelijker weggemoffeld worden.

Op de dag dat de afvalcontainer werd geleverd en de klussers klaarstonden om de badkamer leeg te halen (en de afvalcontainer te vullen), was je in volle extase. Je was blij dat je de afvalcontainer toch had besteld, aangezien je nog even twijfelde of het nodig zou zijn. Het klusbedrijf bij wie je personeel hebt ingehuurd raadde de afvalcontainer wel aan, en dat bleek terecht.

Perfect resultaat

Toen de afvalcontainer met alle troep was geleegd en teruggebracht was naar degene bij wie je het had gehuurd, en de badkamer opnieuw betegeld was, kon je niet dankbaarder zijn dan dat moment. Je had eindelijk het bad dat je altijd al graag wilde. Alles is nieuw en mooi en schoon, heerlijk.