Gaat u verhuizen en moet u dus ook verbouwen? Krijgt uw tuin een grote beurt? Of gaat u gewoon een keer de zolder opruimen? Heeft u er weleens over nagedacht een om een afvalcontainer te huren? Een afvalcontainer huren zal de hele klus vergemakkelijken, want al het afval kan daarin zonder dat u erover na hoeft te denken.

Een afvalcontainer huren, zo doet u dat

Een afvalcontainer huren is met een paar klikken gedaan. Tegenwoordig kan een afvalcontainer huren allemaal online en heeft u het de afvalcontainer de volgende werkdag al voor de deur staan. U begint met het invullen van uw postcode. Op deze manier wordt de prijs van de afvalcontainer bepaald, want er wordt gekeken naar de dichtstbijzijnde locatie voor een scherpe prijs.

Vervolgens kiest u een afvalcontainer, hier kijkt u naar wat voor afval u heeft. Op deze manier wordt een geschikte afvalcontainer geselecteerd. Dit wordt onderverdeeld in;

  1. Bouw- en sloopafval
  2. Schoonpuin
  3. Hout (geen tuinhout)
  4. Tuinhout
  5. Tuin- en plantsoenafval
  6. Grond (schoon)
  7. Dakafval (gemengd)
  8. Huisraad/ grofvuil

Daarna selecteert u de grote van uw container. Het zou natuurlijk zonde zijn om een veel te grote of juist een te kleine afvalcontainer te huren.

Nadat u uw gewenste afvalcontainer heeft geselecteerd vult u uw gegevens in zodat de afvalcontainer bij u voor de deur geplaatst kan worden. U kunt zelf aangeven wanneer u wilt dat de container geplaatst wordt. De container kan zelfs al de volgende werkdag geleverd worden!

Na het bestellen van uw afvalcontainer

Nadat u de afvalcontainer heeft betaald, wordt de afvalcontainer op de door u geselecteerde dag geplaatst op uw adres. En dan mag de pret beginnen! U mag uw tuin, kantoor, zolder of huis leeghalen en het meteen in de container gooien. Komt uw kleine jongensdroom nu uit?

Mocht u na een hele dag klussen nog niet klaar zijn, wees dan niet getreurd u kunt de afvalcontainer rustig een aantal dagen laten staan. Op deze manier heeft u ruim de tijd om lekker te klussen, te slopen of op te ruimen.

Mocht u dan klaar zijn met de grote klus, dan kan u online via uw account invoeren dat de container opgehaald mag worden. Een andere optie is om even de klantenservice te bellen, dan geven zij het door dat uw gehuurde afvalcontainer opgehaald mag worden. Is uw afvalcontainer al vol, maar is uw huis, tuin, kantoor of zolder nog niet leeg, maak u niet druk. U kunt de afvalcontainer wisselen. Dit betekent dat uw volle gehuurde afvalcontainer opgehaald wordt en er weer een lege wordt neergezet.