Het einde van het schooljaar komt weer in zicht. Tijd dus om een leuk cadeau te bedenken om de klas te bedanken voor weer een jaar geweldige inzet. Laat dan eens een mok bedrukken voor iedere leerling. Je geeft dan iedereen een leuke herinnering mee. En wat voor jou leuk is: een mok bedrukken hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Laat een mok bedrukken met het logo van de school en het motto van de klas. Zelfs de klassenfoto kun je er op kwijt. Informeer gewoon vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een mok bedrukken voor de leden van de sportclub

Als herinnering aan weer een fantastisch seizoen is het altijd leuk om de leden van je sportclub een cadeau te geven. Laat dan eens een mok bedrukken voor alle leden van de sportclub. Je kunt zelfs een mok bedrukken laten per team. Zo kun je ieder teamlid een mok geven met daarop de eigen teamfoto. Een hartstikke leuke herinnering, zeker voor de jongere leden. Zij zien zichzelf dan door de jaren heen groeien op de mokken.

Een mok bedrukken voor je bedrijf

Een mok bedrukken voor alle medewerkers in je bedrijf is altijd een goed idee. Zo heeft iedereen dezelfde mok op het bureau staan. Het ziet er dan gelijk een stuk minder rommelig uit. Alle mokken kunnen gewoon in de vaatwasser, zo blijft je logo en de bedrijfsnaam er mooi op staan. Ook bij veelvuldig gebruik. Je kunt kiezen uit diverse modellen en achtergrondkleuren. Zo kies je altijd de mok die goed bij je bedrijf en je koffieautomaat past.

Laat een mok bedrukken om uit te delen

In veel restaurants is het al gebruikelijk: je koopt een mok en die kun je zoveel keren laten vullen als je zelf wilt. Daarna mag je de mok mee naar huis nemen. Op zo’n mok hoort dan natuurlijk wel de bedrijfsnaam. Maar ook op beurzen komt een mok bedrukken goed van pas. Je kunt aan iedere bezoeker van je stand een mok meegeven. Mensen zijn gek op cadeaus! Zorg er dan wel voor dat behalve je bedrijfsnaam ook je logo en je site goed te lezen is. Je wilt natuurlijk de maximale naamsbekendheid halen. En met het uitdelen van relatiegeschenken wordt dat wel erg gemakkelijk. Je moet even wat investeren, maar je weet van te voren dat deze investering ook weer wat op gaat brengen.