De retro platenspeler is weer helemaal in. In de jaren 80 wist je niet  hoe snel je je platenspeler bij het oud vuil moest zetten om hem in te wisselen voor een super moderne cd speler. Wie had gedacht dat je die goede oude platenspeler anno nu met een gestaag gangetje weer terug ziet komen in menig huiskamer?

 

Terug in de tijd

 

Retro platenspelers brengen je in één klap weer terug naar je jeugd. Toen draaide je op je slaapkamertje het ene singeltje na het andere. Singeltjes die je had gekocht van je weinige spaargeld. Retro platenspelers doen je weer beseffen dat je toen enorme fan was van Duran Duran. Of dat je de hele dag zwijmelend dacht aan de film ‘Dirty Dancing’. Retro platenspelers doen wat met je. Alleen al om de herinneringen die het je brengt is het leuk zo’n platenspeler aan te schaffen.

 

Zoek maar op dat vinyl

 

Een retro platenspeler is helemaal handig als je nog ergens op zolder of achter in een kast een doos vol singeltjes en langspeelplaten hebt liggen. Nog leuker is om deze platen samen met je retro platenspeler een unieke plaats te geven in je huiskamer want platenspelers en vinyl zijn weer helemaal in. Gegarandeerd leveren al die oude covers en de retro platenspeler zelf hele leuke discussies op.

 

Zoek een retro platenspeler

 

Ben je overtuigd en wil je dat stukje nostalgie en geschiedenis terug in je huis dan heb je tegenwoordig een ruim aanbod aan retro platenspelers. Het is belangrijk dat je zelf al van te voren nadenkt over zaken als budget, geluidskwaliteit en kleur en vorm. Want op het gebied van platenspelers is veel te krijgen. Je hebt zelfs een draagbare retro platenspeler. Met deze platenspeler, voorzien van een accu of batterijen, kun je met vrienden en vriendinnen een gezellige middag doorbrengen in het park, luisterend naar muziek van toen.

 

Accessoires

 

Een retro platenspeler komt met handige accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een platenspeler meubel, platenkoffer of vinylframe. Natuurlijk helemaal passend bij de stijl van de platenspeler zelf.  Dus aarzel niet: de retro platenspeler is precies wat je zocht! Haal hem in huis!