Het is er de tijd van het jaar voor: lekker zonnen in je eigen strandstoel. En dan heb ik het niet over zo’n plastic ding waar je met een beetje warmte al aan vast plakt. Nee, een mooie strandstoel met fijne stof, waar je prima comfortabel in zit. Deze strandstoelen worden speciaal voor jou gemaakt. Jij kiest zelf de stof en de kleur. Dus deze strandstoel past helemaal bij jou!

Een strandstoel voor het hele gezin

Wanneer je strandstoelen bestelt voor je hele gezin kun je iedereen zelf de kleur stof laten uitkiezen. Zo komt er ook geen ruzie over wie in welke stoel mag zitten. Er zijn speciale strandstoelen beschikbaar voor kinderen, dus die kunnen ook lekker comfortabel zitten en uitrusten na het spelen op het strand (of in de tuin, want hé, het zijn jouw stoelen). Wil je partner liever niet languit liggen in een strandstoel? Dan kun je voor hem of haar ook een regisseursstoel bestellen. Lekker recht op en toch heerlijk zitten op mooie stof.

Een strandstoel wordt vies

Dat een strandstoel vies wordt is helaas een gegeven. Logisch, er komt zonnebrandolie op terecht, of ijs. Of frisdrank. Of allemaal. Aan het eind van de week ziet ‘ie er niet meer uit. En dan komt het mooie van deze strandstoelen: ze zijn wasbaar! Hoe fijn is dat? De gebruikte stoffen zijn op 30 graden wasbaar in de machine. Heb je geen tijd om te wachten tot ze droog zijn? Dan bestel je gewoon een extra zitting. Deze kun je heel gemakkelijk afwisselen.

Een strandstoel online bestellen

Het zal je verbazen, maar deze strandstoelen zijn dus ook gewoon online te bestellen en te betalen. Jij kiest precies wat je wilt, rekent af en met een paar dagen worden de strandstoelen al geleverd. Kun je er dus volgend weekend al van genieten.

Een strandstoel opbergen

Aan de zomer gaat ook weer een keer een eind komen. Het is dan fijn om te weten dat je de strandstoel gemakkelijk kunt opbergen. De loper was je even, vouw je op en leg je in de kast. Het houten frame (dat maar 4,5 kilo weegt!) vouw je gemakkelijk heel plat op en zet je in de schuur. Op die manier blijven je strandstoelen mooi en kun je er volgend jaar weer gebruik van maken. Het houten frame is gemaakt van onbehandeld beukenhout. Je kunt er voor kiezen om het, voor je het opruimt voor de winter, even te behandelen met olie.