Relatiegeschenken moeten leuk en uitdagend zijn, daarom heeft maxilia.nl een aanbod aan gave gadgets. Ben jij op zoek naar leuke gadgets als relatiegeschenk of als promotiemateriaal? Wij hebben een lijst gemaakt met 4 gave gadgets waar je een logo op kan zetten.

1: USB sticks

USB sticks zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Ideaal om een presentatie op te zetten, of om simpelweg wat bestanden over te zetten. Deze USB sticks hoeven echter niet het normale uiterlijk te hebben dat je gewend bent. Maxilia.nl heeft een aanbod van verschillende soorten USB sticks. Zo vind je hier USB sticks die de vorm van een pinpas hebben, en zelfs in je portemonnee passen. Maar denk ook aan USB sticks die eruit zien als een sleutel. Een echte eye-catcher en naast een werkende stick, ook nog eens een goed gespreksonderwerp.

Fidget spinners

De rage die niet van ophouden weet. Heb je veel te maken met kinderen of wil je een geschenk hebben dat in kan spelen op deze trend? Bij maxilia.nl kan je fidget spinners met logo bestellen. Gemaakt van stevig ABS en een bedrukbaar oppervlakte van 19 x 19 mm is het de beste manier om kinderen te verblijden, en om ze te koppelen aan jouw instantie.

Laser pointers

Tijdens presentaties is het handig om dingen aan te wijzen, toch kan dit soms knullig over komen. Met een laser pointer kan je echter alles aanwijzen vanaf je presentatieplek. Je richt hem simpelweg naar wat je aan wil wijzen en zet de laser aan. Laser pointers zijn het geschikte geschenk voor een zakelijke klant of kennis. Je kan jouw eigen logo op het handvat van de laser laten plaatsen.

Powerbank

Iedereen heeft er tegenwoordig last van: telefoons die te snel leeg zijn. De accu’s in mobiele telefoons worden steeds kleiner om de bouw steeds dunner te maken. Dit gaat jammer genoeg ten koste van de levensduur. Een powerbank is een externe accu die jouw telefoon meerdere keren op kan laden zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Powerbanks worden dan ook door iedereen gebruikt, van drukke zakenmensen tot scholieren. Maxilia.nl kan deze powerbanks van jouw logo voorzien en leveren in een kleur die aansluit bij jouw instantie.

 

Powerbanks